Prenovljena grafična podoba Epte

Objavil: dne nov 21, 2015 | Ni komentarjev

Dragi Eptovci!

Pozdravljeni na novi spletni stran, privlačni češnji na vrhu barvite torte celostne grafične prenove našega društva.

Od dokaj negotovih začetnih korakov v letu 2014 do številnih kresanj mnenj, sprememb in dodelav  logotipa; plakatov in programskih listov za koncertni cikel Pianissimo; Virkle, Facebook profila in ostalih društvenih gradiv, smo na koncu tega zanimivega potovanja dočakali tudi novo spletno stran.
Spremenjeno in osveženo, da bi nam v teh hitrih časih še bolje služila in nas navdihovala za nadaljnje glasbene in pedagoške izzive. V njenih nedrjih se skriva kar nekaj novih kategorij in razdelkov, ki jih bomo počasi polnili z ustrezno vsebino. Pri tem vas prosimo za razumevanje, saj bo stran rasla in se razvijala postopoma, s prostovoljnim delom vseh nas.

Tudi Ti – da, prav Ti – naša članica, član, učiteljica, učitelj, pianistka, pianist, nadobudna učenka, učenec, študentka, študent, navdušena ljubiteljska pianistka ali ljubiteljski pianist in vsak Ti, ki živiš s klavirsko glasbo – vljudno vabljen/a k njenemu prebiranju in soustvarjanju. Sporoči nam svoje ideje in predloge, kako bi lahko ta stran še lepše zaživela s tabo, zate, z vsemi nami in za nas.

Živela Epta, živeli Eptovci!
Primož Mavrič, predsednik DKPS EPTA

Epta_design

Oblikovanje CGP Epta – Opa!celica (www.opacelica.si)