Klavirski dnevi 2015 – Ljubljana

Društvo klavirskih pedagogov Slovenije – Epta in Konservatorij za glasbo in balet Ljubljana
vljudno vabita na letno konferenco 15. KLAVIRSKI DNEVI Ljubljana 2015

petek, 27. november in sobota, 28. november 2015, na KGBL Ljubljana

BARVNO NA ČRNO- BELEM

Spoštovani člani slovenske EPTE, pianisti,  klavirski pedagogi in ljubitelji klavirske umetnosti!
Ker želimo povezani širiti naša znanja, ker opazimo, cenimo in si prizadevamo za kvalitetno delo, ker želimo obogatiti našo dejavnost, ker želimo deliti umetniški užitek … , smo se tudi letos potrudili pripraviti izjemno zanimiv program Klavirskih dni. Ponovno v Ljubljani, a tokrat v čudovitih prostorih ljubljanskega glasbenega hrama!

Živahnost zvoka, barv, okusa, vonjav in dotika nas od realnega sveta popelje v simbolni svet. Predstavljanje, prestavljanje, občutenje dinamike razlik, udejanjanje  nepredstavljivega buri naše čute in misli in v Skrjabinovem letu stapljamo barve v zveneči vrtinec glasbenega kozmosa. Perspektiva pogleda nas pelje v prostran duhovni svet v medsebojnem odnosu povezanih umetnosti iz katerega vznika glasba. Zaživite ga z nami!

Pedagoške teme, projekti šol, koncerti, predavanja, iskrive debate, bogastvo idej in doživetij naj nas v jesenski barvitosti obdarujejo z neizmerno motivacijo za umetniško in pedagoško delo! Že vrsto let dokazujemo kvalitetno delo in tudi letošnji klavirski dnevi obetajo številne novosti, presenečenja in radostno druženje.
Veselimo se naših skupnih  trenutkov užitka v ustvarjanju in dajanju!

Organizacijski odbor 15. klavirskih dni Ljubljana 2015

Na tej povezavi lahko prenesete letošnjo brošuro.

Klavirski dnevi 2015 – Ljubljana