Ciklus Pianissimo RAZPIS za sezono 2018/2019

Objavil: dne Jul 5, 2018 | Ni komentarjev

Društvo klavirskih pedagogov Slovenije – EPTA, skupaj z glasbenimi šolami, že od leta 2000 med svoje programske cilje uvršča organizacijo koncertnega ciklusa Pianissimo.

Namenjen je mladim pianistom, predvsem tistim, ki so že diplomirali ter prvonagrajencem državnega tekmovanja TEMSIG. Izvajalcem ponuja možnost pridobivanja nujno potrebnih in dragocenih koncertantih izkušenj ter uveljavljanja v širšem okolju. Pri tem sodelujemo s slovenskimi glasbenimi šolami, kjer koncerti potekajo. Izvršni odbor društva dela prostovoljno, zato tudi koncerti niso honorirani, tako se pianistu-ki povrnejo samo potni stroški.

Z razpisom želimo spodbuditi in poiskati mlade pianiste in pianistke, da sodelujejo v ciklusu. Nastopajočemu bomo organizirali tri do štiri koncerte, ki se bodo odvijali v razmaku do deset dni (po dogovoru z organizatorjem).

V ciklusu 2016/17 smo začeli sodelovati tudi s snemalnim studijem Pianoroom, pri katerem so nastopajoči pianisti v ciklusu Pianissimo posneli CD.

Koncerti potekajo med januarjem 2019 in aprilom 2019.

Prijava naj vsebuje:
♪življenjepis s podatki o glasbenem izobraževanju,
♪predviden program, ki naj ne presega 60 minut,
♪kontaktno številko in e-mail.

Prijave po elektronski pošti zbiramo do srede 01. avgusta 2018.

Prijave bo na podlagi razpisanih pogojev obravnaval izvršni odbor EPTE. O rezultatih razpisa bodo prijavljeni kandidati obveščeni najkasneje do 15. avgusta 2018.

PRIJAVNICA na razpis CIKLUS PIANISSIMO za sezono 2018/2019

Prijave (Razpis pianissimo 2018) pošljite po elektronski pošti na pianist.dejan@gmail.com (organizator ciklusa Pianissimo).

Dodatne informacije:
♪ tajnistvo@epta.si; www.epta.si
♪ Facebook: Epta Slovenia
♪ Dejan Jakšič GSM: 041 73 73 28

Vljudno vabljeni!