Vabilo na občni zbor in obvestilo

Spoštovane članice, spoštovani člani!

V prilogi pošiljamo vabilo na občni zbor, ki bo v petek, 12. 11. 2021, ob 17.30 v Avditoriju Portorož.

Vabljeni v čim večjem številu!

Dodajamo še zadnja navodila, ki smo jih prejeli iz Avditorija Portorož glede pravil vstopa v stavbo in obvestilo o možnosti vračila kart za koncert Aleksandra Gadjieva.

Vstop le z izpolnjenim PCT pogojem, maske obvezne

Pogoj za vstop v Avditorij Portorož in Gledališče Tartini Piran je predložitev dokazil o izpolnjevanju PCT pogoja. Skladno z veljavnim odlokom lahko osebo, za katero se preverja izpolnjevanje pogoja PCT, pozovemo k vpogledu v dokument, s katerim dokazuje svojo istovetnost.

Skladno s spremembami Odloka o začasni omejitvi ponujanja kulturnih storitev končnim uporabnikom se lahko javnih kulturnih prireditev udeležijo le osebe s potrdilom o negativnem testu, cepljenju ali prebolelem COVID-19 (PCT pogoj). Dokazila niso potrebna za mlajše od 12 let, ki se prireditve udeležijo z ožjimi družinskimi člani oz. skrbniki.

V dvoranah je na voljo toliko sedežev, kot je ob dogodku dovoljeno skladno z odlokom o začasni omejitvi ponujanja kulturnih storitev končnim uporabnikom ter ob upoštevanju navodil in priporočil NIJZ.
Obvezno je nošenje zaščitnih mask.

Najlepša hvala in prijeten obisk prireditev.

Drage obiskovalke, spoštovani obiskovalci!

 

Obveščamo vas, da je koncert Alexandra Gadjieva v organizaciji Društva klavirskih pedagogov Slovenije –  EPTA razprodan in bo zaradi novih ukrepov za zajezitev epidemije razdeljen na dva dela s 50% zasedenostjo dvorane.

K poslušanju prvega dela koncerta ste vabljeni vsi zunanji obiskovalci, drugi del, s pričetkom ob 21.20, je namenjen članom društva in zunanjim obiskovalcem do zapolnitve prostih sedežev.

Kupnino za že plačane vstopnice vračamo samo v celoti. V tem primeru bomo vaše vstopnice ponudili zainteresirani javnosti.

 

Hvala za razumevanje!

Avditorij Portorož

DKPS – EPTA in GŠ Koper

Vabilo na občni zbor DKPS – EPTA 2021

Vabilo na občni zbor in obvestilo